Vakantiehuisje Utrecht : Atlassen

Wegenatlas - Topografische atlas West-Nederland | 12 Provinciën

Topografische Atlas

Atlassen

  De atlas bevat de meest recente topografische kaarten. De Atlas geeft dan ook een up-to-date beeld van ons gehele land.
   
  Landschappen komen tot leven
  De schaal is slechts 1:50.000 (1 cm = 500 meter). Die schaal is zo duidelijk dat landschappen tot leven komen. Alle wegen, spoorwegen, waterwegen, gebouwen, grondgebruik en objecten zijn in deze Atlas opgenomen. Ideaal voor het opzoeken van de kleinste plaatsen, rivieren, weggetjes, enzovoort. En ook prima bruikbaar voor het plannen van uw fiets-, wandel- en autotochten. Ook handig door de losbladige atlas.
   
   
  De Atlas telt maar liefst 130 topografische kaarten. De kaarten zijn gemaakt door de afdeling Geo-informatie van het Kadaster ( de voormalige Topografische Dienst) dus van topkwaliteit. 
   
  Van Oudeschild tot Middelharnis. Voor nu en voor later
  De Topografische Atlas van West-Nederland  is groot: opengevouwen 45 x 32 cm. Het boek is gedrukt op zwaar papier en gebonden. Hierdoor komt het unieke materiaal volop tot z'n recht. Kortom, een kwaliteitsatlas die u vaak gaat gebruiken, en waar u vele uren kijkplezier van zult hebben.
   
  Kilometerraaipalen, grondduikers en ravelijnen
  Eén van de belangrijkste functies van de topografische kaart is oriëntatie: waar ben ik, hoe kom ik daar en hoe ziet mijn omgeving eruit? Om deze vragen te kunnen beantwoorden staan alle belangrijke objecten met een symbool op de kaarten. De uitvoerige legenda legt uit wat die symbolen allemaal betekenen.
  Zo wordt het mogelijk om waterwegen, voetpaden en tankstations in de kaart eenvoudig te herkennen.
   
  De serie is als volgt ingedeeld:
  Noord-Nederland: FR, GR, DR
  Zuid-Nederland: ZL, NB, LB
  Oost-Nederland; FL, OV, GD
  West Nederland: UT, NH, ZH

   

  29.90 Euro

  Ga naar Wegenatlas - Topografische atlas West-Nederland | 12 Provinciën