Vakantiehuisje Utrecht : Midden

Natuurhuisje in Neuvy deux clochers (sancerre)

Europa > Frankrijk > Midden

Midden

Europa > Frankrijk > Midden
  Ontdek op slechts 700 kilometer vanaf Utrecht de schoonheid van het hart van Frankrijk. De streek van de oude koningen van Frankrijk, Le Berry, de streek tussen Sancerre en Bourges, landelijk gelegen tussen de wijngaarden, heuvels, kastelen, uitgestrekte bossen en de majestueuze rivier de Loire ligt het ruime familiehuis. De woning is geschikt als vakantieverblijf voor meerdere gezinnen en biedt plaats aan 12 personen. Het natuurhuis ligt aan de rand van het bos, op de top van een heuvel met een prachtig uitzicht, midden in de natuur.¬†Steekwoorden: ruim, comfortabel, familiehuis, cultuur, midden in de natuur, lekker eten en drinken, nabij wijnstreken (Sancerre, Menetou-Salon, Pouilly-Fum√©), kano√ęn op¬†de Loire, paardrijden, eindeloze bossen, wandelen en fietsen. Dit natuurhuisje ligt afgelegen aan een bospad aan de rand van het bos. Het huis is hierom beveiligd met een geavanceerd beveiligingssysteem met bewegingssensoren en vier cameras. Deze staan tijdens uw verblijf uiteraard uit.

  550.00 Euro

  Ga naar Natuurhuisje in Neuvy deux clochers (sancerre)


Natuurhuisje in Assigny

Europa > Frankrijk > Midden

Midden

Europa > Frankrijk > Midden
  Dit unieke natuurhuisje - met overweldigend uitzicht - ligt op 630 kilometer van Utrecht, slechts 1,5 uur ten zuiden van Parijs. Het ligt op een prachtige plek bij het Loiredal, waar de beroemde wijnsoort Le Sancerre wordt verbouwd. Het volledig gerenoveerde huis biedt ruimte aan maximaal vier personen en is van al het denkbare comfort voorzien. Het huis bestaat uit een ruime, moderne woonkeuken (30 m²) en een knusse living (27 m²). In de living staat tevens een extra tweepersoonbed. Beide ruimtes worden verwarmd door twee grote houtkachels. Het huis heeft een zwembad (vanaf 1 juli) en grote tuin op het zuiden. Er zijn twee badkamers met elk een toilet en douche en/of bad. Het huis beschikt over internet, Franstalige TV, een DVD-speler en een surround system. In een aparte bergruimte staan de wasmachine en droger. Een ruim terras met grote tuintafel, loungestoelen, gas- en houtskoolbarbecue grenst aan de sfeervolle woonkeuken en het zwembad. De tuin heeft een oppervlakte van 2000 m². Als je het natuurhuisje wilt bezoeken met kinderen, dan gaat dit graag eerst in overleg! Je kunt dit natuurhuisje ook vinden voor twee personen op de website met de huiscode 32923.

  500.00 Euro

  Ga naar Natuurhuisje in Assigny


Natuurhuisje in Assigny

Europa > Frankrijk > Midden

Midden

Europa > Frankrijk > Midden
  Dit unieke natuurhuisje - met overweldigend uitzicht - ligt op 630 kilometer van Utrecht, slechts 1,5 uur ten zuiden van Parijs. Het ligt op een prachtige plek bij het Loiredal, waar de beroemde wijnsoort Le Sancerre wordt verbouwd. Het volledig gerenoveerde huis biedt ruimte aan maximaal vier personen en is van al het denkbare comfort voorzien. Het huis bestaat uit een ruime, moderne woonkeuken (30 m²) en een knusse living (27 m²). In de living staat tevens een extra tweepersoonbed. Beide ruimtes worden verwarmd door twee grote houtkachels. Het huis heeft een zwembad (vanaf 1 juli in gebruik) en tuin op het zuiden. Er zijn twee badkamers met elk een toilet en douche en/of bad. Het huis beschikt over internet, Franstalige TV, een DVD-speler en een surround system. In een aparte bergruimte staan de wasmachine en droger. Een ruim terras met grote tuintafel, loungestoelen, gas- en houtskoolbarbecue grenst aan de sfeervolle woonkeuken en het zwembad. De tuin heeft een totale oppervlakte van 2000 m². Als je het natuurhuisje wilt bezoeken met kinderen, dan gaat dit graag eerst in overleg! Je kunt dit natuurhuisje ook vinden voor vier personen op de website met de huiscode 33365.

  350.00 Euro

  Ga naar Natuurhuisje in Assigny