Vakantiehuisje Utrecht : Reisgidsen

Reisgids 111 plekken in Utrecht die je gezien moet hebben | Thoth

Reisgidsen

  Utrecht kent vele verborgen schatten. Wel eens een expositie bezocht in een oorlogsbunker? Sprinkhanen gegeten in een oude fabriekshal of een 'Mai Prima' geproefd bij Roberto Gelato? 'Geslamd' op het Jansveld of een virtuele parachutesprong boven Waterlini gemaakt? En ken je alle attracties van het M√°ximapark? Henny van der Eng en Fenna Riethof nemen je mee op een ontdekkingsreis die je tot onder de Utrechtse straatstenen en ver daarboven brengt.

  Ze wijzen de weg naar 111 bijzondere en onvermoede plekken, bieden de beste insidertips en tonen Utrecht op haar veelzijdigst. Utrecht: * Van pesthuis tot concertzaal * Filmhuis in politiebureau * Een bakstenen inktpot * Sodomie tussen de ru√Įnes van de Dom * 't Luie end, 'waar ze legge en zitten' Fenna Riethof (1992) is freelance journalist die in 2016 afstudeert aan de School voor de Journalistiek in Utrecht. Ze werkte onder meer voor PS Het Parool en AD Magazine. Henny van der Eng (1944) schreef mee aan diverse informatieve boeken en televisieprogramma's.

  16.95 Euro

  Ga naar Reisgids 111 plekken in Utrecht die je gezien moet hebben | Thoth


Reisgids Time to momo Utrecht | Mo'Media

Reisgidsen

  Leuke trendy reisgids van de stad. Aan de hand van een aantal wandelingen kom je op de leukste plekken terecht. Natuurlijk worden de trendy adressen van accommodatie, restaurants, kroegen, dance, musea en shoppen niet vergeten.
   
  Jij gaat Utrecht ontdekken! Utrecht voelt al snel 'van jou'. Het is een stad en dorp tegelijk, en alles is op loopafstand. Tegelijkertijd zit de vierde stad van Nederland vol met bezienswaardigheden, caf√©s en leuke shopadressen. Natuurlijk laten we je de grachten met unieke werfkelders, de markante Domtoren, de leukste winkelstraten en interessante musea zoals het Rietveld Schr√∂derhuis zien. Maar je gaat √≥√≥k de wijken aan de rand van de binnenstad ontdekken, met hun eigen karakter, speciaalzaakjes en hotspots. Of je nu van geschiedenis houdt of van shoppen, een kop koffie wilt drinken, wilt borrelen of lekker eten: in deze levendige stad heb je zeker een leuke tijd. √Čn we nemen je verder mee de provincie in: naar het sfeervolle vissersdorp Bunschoten-Spakenburg en naar Amersfoort, stad van historische plekken √©n creatieve broedplaatsen.¬†
   
  Met time to momo Utrecht op zak kun je 100% onvoorbereid de trein in stappen. Met onze routes leiden wij je namelijk langs al onze favoriete adressen in de stad en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Wij willen dat je 100% van je citytrip geniet!

  14.99 Euro

  Ga naar Reisgids Time to momo Utrecht | Mo'Media


Reisgids Kidsproof - dagje uit in Nederland en Belgie | Mo'Media

Reisgidsen

  34 KIDSPROOF DAGJES UIT IN NEDERLAND & BELGIE In: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Maastricht, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Mechelen. We willen er weer op uit! Hoog tijd voor een kidsproof dagje uit met je gezin: een stad ontdekken die je kinderen misschien alleen van YouTube-filmpjes kennen. We gaan kunst kijken, leeuwen spotten, door grachten varen, ijsjes eten en torens beklimmen. Maar we blijven wel dichtbij. Deze gids laat je op een relaxte manier met het hele gezin van de stad genieten: een beetje cultuur, lekker eten, misschien even shoppen en √°ltijd een kidsproof hotel!

  17.99 Euro

  Ga naar Reisgids Kidsproof - dagje uit in Nederland en Belgie | Mo'Media


Reisgids Dagje Kunst en Cultuur in Nederland en Belgie | Mo'Media

Reisgidsen

  41 DAGJES KUNST & CULTUUR IN NEDERLAND & BELGIE In : Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Otterloo, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Luik en Oostende. We willen er weer op uit! Hoog tijd voor een inspirerend dagje kunst & cultuur. Met deze gids geniet je samen met je liefde, je moeder of je vriend(inn)en volop van de mooiste musea, tentoonstellingen en streetart van Nederland en Belgi√ę. Want we blijven wel dichtbij. En natuurlijk ga je ook lekker lunchen, een beetje shoppen en de omgeving ontdekken. Met steeds een tip voor het allerleukste hotel, mocht je een nachtje willen logeren.

  17.99 Euro

  Ga naar Reisgids Dagje Kunst en Cultuur in Nederland en Belgie | Mo'Media


Reisgids Weekendjes weg in Nederland en Belgie | Mo'Media

Reisgidsen

  40 WEEKENDJES WEG IN NEDERLAND EN BELGIE In : Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Knokke, Kortrijk, Luik en Oostende. We willen er weer op uit! Een weekendje weg naar een andere stad: logeren in een leuk hotel, uitgebreid ontbijten, een mooi museum bekijken, door de stad wandelen en de dag afsluiten in een goed restaurant of een leuke bar. Maar we blijven wel dichtbij. De 40 weekendjes weg in dit boek laten je zien dat je echt niet naar Zuid-Europa hoeft om iets nieuws te ontdekken en te genieten van een onvergetelijke stedentrip.

  17.99 Euro

  Ga naar Reisgids Weekendjes weg in Nederland en Belgie | Mo'Media


Reisgids 111 plekken in de Gooi- en Vechtstreek die je gezien moet hebben | Thoth

Reisgidsen

  Heeft u wel eens langs de Slangenmuur in 's Graveland gestreken? Of zich laten bekoren door het kikkerconcert nabij Rust Wat in Blaricum? En heeft u al eens genoten van het uitzicht van de Naardense buitenplaats Kommerrust, in navolging van Constantijn Huygens en Rembrandt? Ontdek 111 ongewone, curieuze en spannende plekken in de Gooi- en Vechtstreek.

  Theo van Oeffelt (1955) is journalist en communicatieadviseur. Hij schreef over de inrichting en vormgeving van Nederland een groot aantal artikelen en boeken, waaronder De 75 beroemdste bouwwerken van Nederland dat werd bekroond met het Lintje van de Boekverkoper. Hij vertegenwoordigt Nederland in de onder de auspici√ęn van de UNESCO opererende Association des Journalistes du Patrimoine.

  16.95 Euro

  Ga naar Reisgids 111 plekken in de Gooi- en Vechtstreek die je gezien moet hebben | Thoth


Reisgids De kleine geschiedenis van Groningen voor Dummies | BBNC

Reisgidsen

  Deze gids biedt een beknopt overzicht van de rijke geschiedenis van de stad Groningen. Duizenden jaren geleden leefden hier de eerste mensen. Vanaf ongeveer 300 werd de plek een permanente nederzetting. De naam Groningen komen we voor het eerst tegen in een oorkonde uit 1040. In dat jaar schonk de Duitse koning Hendrik III de Villa Cruoninga aan het bisdom Utrecht. In 1251 grepen de Groningers echter zelf de macht, waarna de stad uitgroeide tot een zelfstandig handelscentrum. Tegenwoordig is Groningen een levendige en kleurrijke stad met onder meer kunst, cultuur, monumenten en musea. Wessel Dijkstra is geboren en getogen in Groningen en studeerde daar geschiedenis aan de Rijksuniversiteit. Hij is zelfstandig historicus en daarnaast werkzaam in de erfgoedsector.

  9.99 Euro

  Ga naar Reisgids De kleine geschiedenis van Groningen voor Dummies | BBNC


Reisgids ANWB extra Sauerland | ANWB Media

Reisgids

Reisgidsen

  Ontdek Sauerland met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Sauerland! Wandelen, fietsen, water- en wintersport in de vele bossen en langs meren. En dat op zo'n drie uur rijden van Utrecht. Dat maakt Sauerland perfecte bestemming voor een actieve vakantie. 
   
  De compacte ANWB Extra reisgids Sauerland biedt naast diverse routes gebied en veel praktische tips over hotels, campings en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je vakantie niet mag missen. Wandel langs de landschapskunstwerken op de WaldSkulpturenWeg, ga ondergronds in een van de 1000 grotten of ga bier proeven in Warsteiner Welt. 
   
  Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.
   
  ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 6 miljoen compacte gidsen verkocht over 113 titels, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.

  12.99 Euro

  Ga naar Reisgids ANWB extra Sauerland | ANWB Media


Reisgids Dominicus Peru | Gottmer

Reisgids

Reisgidsen

  Goede degelijke gids die vooral uitblinkt in diepgaande beschrijvingen van cultuur en bevolking. Natuur komt minder aan bod. Veel illustraties en kaartjes.

  Peru is een land van extremen. Landschappen vari√ęren van een woestijnachtige droogte tot uitgestrekte regenwouden en de hoge toppen van het Andesgebergte. Ook de bevolking is divers: die stamt deels af van de oude Incabeschaving en deels van de Spaanse veroveraars uit de zestiende eeuw. Peru heeft een woelige geschiedenis van dictaturen, indiaanse opstanden en linkse politieke experimenten.
  In deze reisgids wordt het gehele land beschreven: de bekende steden Lima en Cusco, de wonderbaarlijke archeologische vondsten zoals Machu Picchu, de inheemse bevolking en haar tradities, en de prachtige woestijnlandschappen langs de kust, het onherbergzame hoogland en het uitgestrekte junglegebied
  daarachter.
  Bezoek de archeologische vindplaatsen Chan Chan bij Trujillo, ga kitesurfen in het uiterste noorden en trek door het junglegebied rond Pucallpa of Iquitos. Ontdek de mystiek van Peru. 
   
  Marja Kusters verbleef voor haar promotieonderzoek langere tijd in Peru en verkende daar de meest afgelegen oorden. Nu geeft ze les aan de faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht

  23.99 Euro

  Ga naar Reisgids Dominicus Peru | Gottmer


Reisgids Drenthe | Odyssee Reisgidsen

Reisgidsen

  Groene provincie
  Drenthe wordt vereenzelvigd met rust, heidevelden, veengebieden, bossen, hunebedden, schapen en brinkdorpen. En maakt daarmee zijn naam als groene provincie meer dan waar. Een netwerk van meer dan 1400 kilometer fietspad brengt de bezoeker tot in alle hoeken van de provincie. En voor de wandelaar zijn er korte en lange wandelroutes uitgezet. Musea, galeries en bezoekerscentra geven een boeiend beeld van de geschiedenis, cultuur en natuur in Drenthe.
   
  Deze Odyssee Reisgids biedt:
  ‚ÄĘ Bekende en onbekende bezienswaardigheden
  ‚ÄĘ Heldere, kleurrijke lay-out
  ‚ÄĘ Veel aandacht voor natuur en milieu
  ‚ÄĘ Informatie over fietsen, wandelen en openbaar vervoer
  ‚ÄĘ Achtergronden bij cultuur, geschiedenis en maatschappij
  ‚ÄĘ Tips voor horeca onderweg
   
  Bartho Hendriksen studeerde aardrijkskunde en biologie aan de Lerarenopleiding te Utrecht. Sinds 1989 is hij werkzaam als toeristisch journalist. Samen met Leo Platvoet schreef hij zestien gidsen in de serie Odyssee Reisgidsen. Ook schreef voor Capitool Reisgidsen, Marco Polo en de ANWB diverse reisgidsen over binnen- en buitenlandse bestemmingen. Als reisjournalist bezocht hij tal van bestemmingen, maar het liefst gaat hij op reis in Nederland of naar het Verenigd Koninkrijk en Griekenland. 

  15.50 Euro

  Ga naar Reisgids Drenthe | Odyssee Reisgidsen


Reisgids Mini-expedities | KNNV

Reisgidsen

  Jungletochten - Modderbaden - Bounty-stranden - Bergexpedities - Onbewoonde eilanden - Wild water 
   
  Dit is het ideale inspiratieboek voor liefhebbers van actieve vakanties en het buitenleven. ‚ÄėMini Expedities‚Äô beschrijft 30 tochten die je in het weekend kunt ondernemen in en om Nederland. Avontuurlijk wandelen, fietsen, kano√ęn en kamperen‚Ķ¬†¬†
   
  Wie dit leest, kan moeilijk thuisblijven. Wandelen wordt opeens hiken en fietsen mountainbiken. En dat is wél leuk, voor jong en oud.
   
  30 tochten die je in het weekend kunt ondernemen in en om Nederland
  Avontuurlijk wandelen, fietsen, kano√ęn en kamperen
  Vol foto’s, routesuggesties en tips voor groot en klein
  Het boek is interessant voor mensen met een actieve levensstijl of die daarover dromen. Mensen met kinderen zijn de grootste doelgroep omdat zij vaak op zoek zijn naar informatie hoe ze met hun kinderen naar buiten kunnen. Maar het boek richt zich op een bredere groep en is niet puur gericht op families. Het daagt groot en klein uit om buiten te spelen.
   
  Claar Talsma is werkzaam bij de gemeente Utrecht, auteur van reisverhalen. Ze maakt graag anderen enthousiast voor actieve vakanties en het buitenleven.
   
  Joanne Wissink is skileraar, auteur van blogs over winter- en bergsport en organisator van outdoor events.

  21.95 Euro

  Ga naar Reisgids Mini-expedities | KNNV


Reisgids Umbri√ę in geuren en kleuren | Edicola

Reisgids

Reisgidsen

  Umbria is vruchtbare grond, meren en rivieren en zacht glooiende heuvels die van heel wat zonuren kunnen genieten. De heuvels en berghellingen zijn bedekt met een dikke deken van eiken- en beukenbossen en de vlakten staan vol wijn- en olijfgaarden. Vanwege dit rijke palet van groenschakeringen heet de streek ook wel 'het groene hart van Itali√ę'. Maar Umbria is meer dan alleen groen. Doorspekt van kunst, religie, cultuur, kookkunst en historie is deze regio √©√©n kleurenpracht. Je komt er ogen tekort. Umbria behoort dan ook tot de meeste veelzijdige regio's van Itali√ę. Echt een ideale plek waar voor iedereen wel iets te beleven valt.¬†
  De regio is rijk aan historie en wordt al bewoond vanaf de vroege prehistorie! Umbri√ęrs, Etrusken, Romeinen, Longobarden ... Ze hebben hun sporen nagelaten. Uit de Middeleeuwen, toen Umbria een periode van grote rijkdom beleefde en de oude stadstaten uitgroeiden tot rijke vorstendommen, stammen de kenmerkende forten (le rocche) en de schilderachtige kasteelstadjes (borghi). Met tal van folkloristische of internationale evenementen en feesten wordt de geschiedenis in ere gehouden.
   
  Maar kunst en cultuur is niet het enige. Het groene heuvel- en berglandschap biedt ook tal van mogelijkheden voor buitensporten en wandeltochten. En als je van lekker eten houdt, kom je hier ook zeker niets te kort. 
  Wil je fietsen, cultuur snuiven, lekker eten, luieren of juist sportief bezig zijn? Een kookworkshop volgen, een antiekmarkt bezoeken of dansen op een muziekfestival? Het is allemaal mogelijk in Umbria. 
  Dorette Zwaans studeerde Italiaanse taal- en letterkunde en Vertaalwetenschap in Utrecht. Daarna studeerde, woonde en werkte ze in Itali√ę, waaronder in Perugia. Nu vertaalt ze (Italiaanse) kinderboeken.

  22.50 Euro

  Ga naar Reisgids Umbri√ę in geuren en kleuren | Edicola


Reisgids Netherlands - Nederland | Lonely Planet

Reisgids / Travelguide

Reisgidsen

  De perfecte reisgids voor zowel de georganiseerde als de zelfstandige reiziger. Naast een algemene inleiding van het land / streek vol met praktische informatie over hoe je er het beste kunt reizen: slapen, eten, vervoer, excursies ... alles kun je er in vinden. Engelstalig. Lonely Planet.

  Tradition and innovation intertwine here: artistic masterpieces, windmills, tulip fields and can-dlelit cafés coexist with visionary architecture, cutting-edge design and phenomenal night-life.
   
  Lonely Planet will get you to the heart of The Netherlands, with amazing travel experiences and the best planning advice.
   
  Lonely Planet‚Äôs The Netherlands is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Stroll the intricate canals of Amsterdam, revel in Utrecht‚Äôs nightlife and stand amid acres of flowering colour in South Holland ‚Äď all with your trusted travel companion. Get to the heart of The Netherlands and begin your journey now!
   
  Inside Lonely Planet’s The Netherlands:
   
  Colour maps and images throughout
  Highlights and itineraries help you tailor your trip to your personal needs and interests
  Insider tips to save time and money and get around like a local, avoiding crowds and trouble spots
  Essential info at your fingertips - hours of operation, phone numbers, websites, transit tips, prices
  Honest reviews for all budgets - eating, sleeping, sightseeing, going out, shopping, hidden gems that most guidebooks miss
  Cultural insights provide a richer, more rewarding travel experience - history, people, music, landscapes, wildlife, cuisine, politics
  Coverage Includes: Amsterdam, Haarlem, North Holland, Utrecht, Rotterdam, South Holland, Friesland, Central Netherlands, Maastricht and more

   

  20.95 Euro

  Ga naar Reisgids Netherlands - Nederland | Lonely Planet


Reisgids De 20 mooiste motor- en autotoertochten | Alk

Reisgidsen

  Dit boek laat je genieten van 20 schitterende toertochten van elk ¬Ī 180 km. Je gaat Nederland en de grensgebieden van Belgi√ę en Duitsland beleven. Mooie en onbekende gebieden die doorsneden worden door kleine weggetjes, oude dorpen en stille natuurgebieden strelen je ogen. Geniet er van. Het boek in "Full Color" bevat o.a.: Beschrijvingen, routekaartjes, hotels, campings en eet- en drinkgelegenheden. Bezienswaardigheden, musea, VVV's en internetadressen. GPS bestanden voor verschillende navigatiesystemen en roadbooks.

  Inhoud 

  1. Utrecht (188 km) . (plattegrond) Het groene hart van Nederland, mooier kan het plassengebied op enkele kilometers afstand van het beginpunt, niet omschreven worden.

  2. Kempen / Peel (179 km) . (plattegrond) Het Kempenland is acht zaligheden rijk, waarin de contente mens centraal staat. Dus het leven is goed in het Brabantse Land en dat is te merken aan de gezellige dorpskernen met terrassen.

  3. Twente (200 km) . (plattegrond) Je gaat Twente bekijken, zoals je de streek nog niet kent. Je toert langs dromerige watermolens, komt op allerlei nostalgische plekjes en vertoeft tussen houtwallen.

  4. Zeeland (183 km) . (plattegrond) De Zeeuwse vrouw in haar traditionele klederdracht. De gesteven muts, smal oorijzer met rechthoekige gouden plaatjes en bloed- koralen collier. Op de markt in Goes kom je ze nog tegen.

  5. Gelderland / Veluwe (190 km) . (plattegrond) De Utrechtse Heuvelrug is een afwisseling van statige huizen en kastelen, een gebied dat de toerist nooit verveelt. Gezellige restaurantjes aan het water bieden je een smakelijk menu aan.

  6. Drenthe (176 km) . (plattegrond) Sluit het begin- en eindpunt van deze tocht aaneen en je krijgt een van de mooiste routes van Nederland. Een hoogtepunt is o.a. het natuurgebied Nationaal Park Dwingelderveld.

  7. Belgische Kempen (215 KM) . (plattegrond) Ben je een echte natuurliefhebber, dan krijg je snel het thuisgevoel in de schitterende Kempen. Je bezoekt ook typische pittoreske dorpen met fijne eetgelegenheden en gezellige kernen.

  8. Zuid-Limburg / Hoge Venen / Eifel (239 km) . (plattegrond) Scherpe haarspeldbochten voeren je naar grote hoogten en laten je zakken in diepe dalen. Je kijkt neer op plaatsen als Hammer, Dedenborn en Kesternich. De route draait verder door Rurberg.

  9. Goeree-Overflakkee / Tholen (191 km) . (plattegrond) Deze tocht toer je van het ene eiland naar het volgende en schakelt van de ene dam over op de andere. Onder de vette klei liggen verdronken dorpen met verborgen schatten.

  10. Noord-Holland (179 km) . (plattegrond) De toeristenstreek van Nederland', beter kan de omgeving van de startplaats niet omschreven worden. Amsterdam, Marken, Monnickendam, Ilpendam, Zaandam, Twisk en Den Oever.

  11. Groene Hart (182 km) . (plattegrond) De riviertjes zijn er vaak nog geen twee hengels breed. Een fauna waar iedereen van geniet. Mooie ophaalbruggetjes tussen fijne smalle slingerende wegen. Dit is 'HET GROENE HART'.

  12. Noord-Holland (219 km) . (plattegrond) Een bezoek brengen aan de kaasstad Alkmaar en dan de Beemster en de Schermer. Talrijke stolpboerderijen met woning, stallen en voorraden onder een dak zullen je aandacht trekken.

  13. Noord-Limburg: Peel / Duitsland: Nieder-Rhein (193 km) . (plattegrond) Natuurlijk gaan we Montferland even bekijken voordat je Duitsland in toert. Je komt bij Anholt met de Wasserburg en de historische tuin en je merkt verder dat Nieder-Rhein erg mooi is.

  14. Peel / Rijk van Nijmegen (172 km) . (plattegrond) Bekijk de Peel eens goed. De Peel is uniek in Nederland, overal is te zien dat de natuur nog vrij spel heeft. Je vindt er nog ongerepte hoogveen-landschappen van heidevelden, beken en moerassen.

  15. Noord- en Zuid-Beveland (180 km) . (plattegrond) Met geluk vind je een schat in de omgeving van Serooskerke. Waar je geen geluk voor nodig hebt en zeker vindt, zijn de vele stille dorpen en buurtschappen die in de Zeeuwse klei liggen.

  16. Midden-Brabant / Betuwe (180 km) . (plattegrond) Doorbreek een van de vestingmuren van Breda als voorgerecht. Langzaam gaat de tocht over op de Betuwe en is het snuiven aan bloesem, smikkelen van vers fruit en toeren over kleine dijkjes.

  17. Limburg / Belgische Ardennen (180 km) . (plattegrond) Zuid-Limburg met haar prachtige panorama's is een stukje buitenland in Nederland. Deze tocht met mooie vergezichten neemt je o.a. mee naar de Voerstreek en de Ardennen.

  18. Utrecht / Flevoland / Veluwe (186 km) . (plattegrond) Na stiltegebieden en polders ligt de watertuin van Nederland open. Even smullen langs de donkere bossen van Spanderswoud en de verschillende heidevelden bij Crailo en Huizen.

  19. Salland / Emsland (184 km) . (plattegrond) Je gaat terug in de tijd, de periode dat de veengebieden nog niet afgegraven waren. Mooie natuurgebieden, die de namen Junne en Beerze dragen gaan langzaam over in oude Duitse olievelden.

  20. Alblasserwaard / Land van Heusden en Altena (174 km) . (plattegrond) Dorpen liggen aan de rivieren Linge, Noord, Merwede en Lek. Je ziet er pure Hollandse landschappen met knotwilgen, groene weiden en zwartbonte koeien die grazen tussen de vele molens.

  18.95 Euro

  Ga naar Reisgids De 20 mooiste motor- en autotoertochten | Alk


Reisgids Nederland | Reisreport

Reisgidsen

  Ontdek 20 bijzondere regio’s in Nederland, weg van de drukte. Voor een weekend weg of een langere vakantie in eigen land omgeven door natuur, rust, veel ruimte en vriendelijke mensen.
    
   - HET MOOISTE VAN NEDERLAND - 
   
  Deze inhoudelijke reisgids is voorzien van prachtige foto’s en achtergrondverhalen. Ontdek onbekende, onverwachte en verrassende plekken in Nederland. We nemen je mee door eeuwenoude polders met fraaie windmolens, glooiende landschappen met statige kastelen, waterrijke natuurgebieden, schaduwrijke bossen en langs de mooiste dorpjes van Nederland.
   
   - BIJZONDERE EN RUSTIGE REGIO’S - 
   
  Reis mee door de 20 Nationale Landschappen die ons land rijk is, met elk een geheel eigen karakter. We helpen je bovendien ook praktisch op weg om deze landschappen zelf te ontdekken met tientallen fiets- en wandelroutes, kaarten, zorgvuldig geselecteerde overnachtingstips en veel achtergrondinformatie. Op een verrassende manier leer je Nederland zo nog beter kennen. Een boek geschreven door de ervaren reisgidsmakers van REiSREPORT, Marlou Jacobs en Godfried van Loo.
    
   - GRATIS APP VOOR ONDERWEG - 
   
  Onderweg kun je gebruik maken van de gratis app voor mobiel en tablet. Alle noemenswaardige plekken die je in het boek tegenkomt, vind je hierin terug op een interactieve kaart. Zo helpen we je ook tijdens een wandeling of fietstocht je weg te vinden om zo niets te hoeven missen. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl is bovendien nog meer informatie te vinden en zijn video’s te bewonderen.
    
   - WANDELEN, FIETSEN EN MEER - 
   
  Dit luxe reisboek is niet alleen inhoudelijk en interessant, maar ook een aanwinst voor wie van wandelen en fietsen houdt. Tientallen wandelingen en fietsroutes zijn toegevoegd. We behandelen wandeltochten die in het landschap zijn gemarkeerd of nemen je mee op pad met knooppunten routes. Zowel wandelknooppunten als fietsknooppunten. Zogenoemde klompenpaden, ommetjes of andere bekende varianten zijn in dit boek te vinden. Tevens passeren we soms bekende wandelingen en fietstochten zoals het Pieterpad of de Acht kastelen route.
   
  - DE MOOISTE PLEKKEN VAN NEDERLAND - 
   
  De behandelde regio's liggen verspreid door Nederland. Zo maken we je vakantie niet alleen interessant door geschiedenis en natuur aan bod te laten komen, maar zoomen we ook in. Drenthe, Gelderland, Overijssel, Friesland, Zeeland, Utrecht, Limburg... De Nationale Landschappen zijn overal te vinden. Denk aan de Veluwe in Gelderland, het Heuvelland in Limburg, Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen in Zeeland, de Friese Meren in Friesland, het Groene Woud in Brabant of de polders van Laag Holland, Noordoost-Twente, Winterswijk... En nog veel meer regio's. Trek er op uit en ga wandelen of fietsen door heel Nederland. 

  20.00 Euro

  Ga naar Reisgids Nederland | Reisreport