Vakantiehuisje Utrecht : Stadsplattegronden

Stadsplattegrond 04 Utrecht | Falk

Stadsplattegrond - landkaart

Stadsplattegronden

  Traditionele stadsplattegrond en moderne Fietskaart in één. Met deze kaart van Utrecht en omgeving vang je twee vliegen in één klap. Alle straatnamen van de stad en de omliggende dorpen zijn terug te vinden op de kaart. Zelfs de straatnamen in het buitengebied zijn weergegeven. 
   
  De stadsplattegrond van Utrecht is regionaal uitgebreid met De Meern, Haarzuilens, Maarssen, Oud-Zuilen en Vleuten. Van al deze plaatsen is het straatnamenregister weergegeven op de achterzijde van de kaart. De extra bijgeleverde detailkaart van het centrum van Utrecht geeft je nog meer overzicht als je het stadscentrum lopend wilt bezoeken.
   
  Dankzij het fietsknooppunten netwerk dat ook op de kaart te vinden is, kun je de groene omgeving en de buurtgemeenten van Utrecht verkennen en ontdek je ook deze groene binnenstad met de fiets. Deze stadskaart geeft je een veelheid aan inspiratie. Beleef de stad intens met de bewegwijzerde stadsroutes. Zo snuif je het heden en het verleden van de stadskern op.
   
  Uitgebreide plattegrond in handzaam formaat op schaal 1: 13.000
  Uitgerust met centrum kaart op schaal 1: 7.500
  Straatnamenregister
  Fietspaden, fietsknooppunten en fietsnetwerk 
  Plaatsnamen register
   
  Utrecht * De Meern * Haarzuilens * Maarssen * Oud-Zuilen * Vleuten.

  14.95 Euro

  Ga naar Stadsplattegrond 04 Utrecht | Falk


Stadsplattegrond 13 Citymap & more Leiden | Falk

Stadsplattegronden

  De toeristische centrumkaart van Leiden leidt je rond door het hart van de "Stad van ontdekkingen". De historische stad zal je verwelkomen met een overvoed aan water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten. De binnenstad van leiden is één groot monument. Een wandeling langs de schilderachtige straatjes en grachten laat je de levendige en intieme sfeer van Utrecht beleven.
   
  Vergeet ook niet de Burcht, de Leidse Hofjes, de Leidse Schouwburg en het academiegebouw te bezoeken! Ontdek met deze wandelkaart de mooiste plekken in de stad. Alle straatnamen in het centrum zijn op de plattegrond aangegeven.
   
  Deze stadskaart  geeft je een veelheid aan inspiratie. Van reis-, eet-  en verblijfstips, tips voor onderweg, leuke activiteiten en uiteraard de locaties waar je echt geweest moet zijn!. Beleef de stad intens met de bewegwijzerde stadsroutes. Zo snuif je het heden en het verleden de stadskern op.
   
  • Ideaal voor stedentrips dankzij het handzame formaat
  • Tweetalig: Nederlands en Engels
  • 2 Bewegwijzerde stadswandelingen
  • 6 x zeker doen
  • Toeristische informatie
  • Evenementen kalender
  • Straatnamenregister

  6.99 Euro

  Ga naar Stadsplattegrond 13 Citymap & more Leiden | Falk


Stadsplattegrond Hilversum 't Gooi | Falk

Stadsplattegronden

  Traditionele stadsplattegrond en moderne Fietskaart in één. Met deze kaart van Hilversum en omgeving vang je twee vliegen in één klap. Alle straatnamen van de stad en de omliggende dorpen zijn terug te vinden op de kaart. Zelfs de straatnamen in het buitengebied zijn weergegeven.

  De stadsplattegrond van Hilversum is regionaal uitgebreid Baarn, Huizen, Weesp en nog veel meer. Van al deze plaatsen is het straatnamenregister weergegeven op de achterzijde van de kaart. De extra bijgeleverde detailkaart van het centrum van Hilversum geeft je nog meer overzicht als je het stadscentrum lopend wilt bezoeken. Dankzij het fietsknooppunten netwerk dat ook op de kaart te vinden is, kun je de groene omgeving en de buurtgemeenten van Hilversum verkennen en ontdek je ook deze groene binnenstad met de fiets. Deze stadskaart geeft je een veelheid aan inspiratie.

  Beleef de stad intens met de bewegwijzerde stadsroutes. Zo snuif je het heden en het verleden van de stadskern op. Uitgebreide plattegrond in handzaam formaat op schaal 1: 15.000 Uitgerust met centrum kaart op schaal 1: 7.500 Straatnamenregister Fietspaden, fietsknooppunten en fietsnetwerk

  Plaatsnamen register Baarn * Blaricum * Bussum * Eemnes * 's Graveland * Hilversum * Huizen * Kortenhoef * Lage Vuursche * Laren * Muiden * Muiderberg * Nederhorst den Berg * Nieuw-Loosdrecht * Naarden * Weesp

  14.95 Euro

  Ga naar Stadsplattegrond Hilversum 't Gooi | Falk