Recreatiegebied De Maarsseveense Plassen, gelegen op 5 minuten fietsafstand van de vakantiewoning, is voorzien van een kinderspeelterrein, het wellnesscentrum Spa-Sereen en zwem- surf- en duikfaciliteiten. Dit recreatiegebied heeft vrij toegankelijke gedeelten en een bewaakt gedeelte met een strand en een grote waterspeelplaats voor kinderen, ideaal voor jonge gezinnen.
Recreatieterrein De Strook aan de Loosdrechtse Plassen is helemaal vrij toegankelijk en bevindt zich op 15 minuten fietsafstand. Informatie over beide recreatiegebieden vindt u op www.recreatiemiddennederland.nl


Het gebied is een waar vissersparadijs. U kunt in de nabijgelegen stille plas, de Maarsseveense plas, de brede sloten in het poldergebied en in de trekgaten in de buurt heerlijk vissen.

Werk Maarsseveen, een fort uit de Hollandsche Waterlinie ligt om de hoek op loopafstand. Klik hier voor meer informatie over het fort.

De woning ligt in het Noorderpark, een natuurgebied begrenst door Maarssen, de Utrechtse heuvelrug in het Oosten en de Loosdrechtse Plassen in het noorden.

In dit gebied kun je heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden, zeilen, roeien en zwemmen. Voor meer informatie over het Noorderpark verwijzen we u naar de website: www.noorderpark.org. Voor wandelen in de omgeving naar www.utrechttevoet.nl.

Op zo'n 150 meter afstand ligt een prima restaurant, de Heeren van Maarssen. Een paar kilometer verderop aan de Gageldijk vindt u Wok De Malle Jan, waar je met kinderen van alle leeftijden heel goed terecht kunt. Maar zoals verwacht mag worden van een dorp aan de vecht, vindt u in het gezellige dorp Maarssen verschillende eetgelegenheden.
Via www.utrechtsebuitenplaatsen.nl ontdekt u maar liefst 285 buitenplaatsen in de provincie Utrecht. Ook vindt u er uitgaanstips, routes, bereikbaarheid en achtergrondinformatie over de buitenplaatsen.